Agrada el picant des del mateix moment en què Francisco de Quevedo va escriure d’uns xoriços que picaven a cent. Potser es devia que la gent estava ansiosa per tastar el pebre, que era cosa de molt rics, i l’arribada dels bitxos i els ajís americans va ser una manera de fer passar bou per bèstia grossa en versió econòmica. Les espècies seguien allà a baix, on es va perdre Magallanes, mentre que els bitxos es podien cultivar en un test.
Gastronomia
Ruta per la Barcelona picant
Cada cultura establerta a la ciutat ha deixat les seves senyes d'identitat en la gastronomia local

zentauroepp54728848 contra200901160344 /
Temes:
El més llegit
- L’estiu del Papa per Espanya a bord d’una furgoneta: així va recórrer Prevost Espanya amb una tenda de campanya
- Oriol Pujol inicia un nou projecte empresarial
- ‘Ajo y agua’
- El Govern espanyol endureix l’atac contra les conegudes com a trucades ‘spam’
- Rodrygo es nega a jugar amb el Reial Madrid i espera ser traspassat aquest estiu