Els territoris del gust estan marcats per curioses fronteres que poques vegades coincideixen amb les polítiques. En el cas dels suquets s’estén des del cap de Creus fins a les vores del riu Tordera; més enllà pressiona la gran capital, on les cuines es fusionen. Camí del sud, cap a Tarragona, toquen els all cremats, el límit dels quals seria el castell de Tamarit. Després és qüestió d’altres salses vermelles que condueixen als all i pebres del Delta.
Cada poble, una recepta
Ruta de l'embotit dolç
Les comarques de Girona són les reines de la botifarra crua, que en lloc de sal utilitza sucre com a conservant i és un àpat amb un sabor únic
Hi ha diverses receptes, però és a la ciutat de Figueres on ha adquirit més relleu aquesta especialitat

zentauroepp53694018 barcelona 08 06 2020 el tema es de miquel sen va sobre las 200608165435 /
El més llegit
- ¿Quines despeses del cotxe em puc desgravar en la declaració de la renda?
- Natalia de Santiago sobre la jubilació: «Tenim un problema si deixem els diners quiets al banc»
- A la presó el matrimoni que tenia tancats els seus tres fills a Oviedo
- Confirmat pel Banc d’Espanya: aquests són els motius pels quals poden bloquejar-te el compte
- Detinguts tres menors a Mataró per la brutal agressió a un adolescent