Cada poble, una recepta

Ruta de l'embotit dolç

Les comarques de Girona són les reines de la botifarra crua, que en lloc de sal utilitza sucre com a conservant i és un àpat amb un sabor únic

Hi ha diverses receptes, però és a la ciutat de Figueres on ha adquirit més relleu aquesta especialitat

zentauroepp53694018 barcelona 08 06 2020 el tema es de miquel sen  va sobre las 200608165435

zentauroepp53694018 barcelona 08 06 2020 el tema es de miquel sen va sobre las 200608165435 / JOAN CORTADELLAS

Els territoris del gust estan marcats per curioses fronteres que poques vegades coincideixen amb les polítiques. En el cas dels suquets s’estén des del cap de Creus fins a les vores del riu Tordera; més enllà pressiona la gran capital, on les cuines es fusionen. Camí del sud, cap a Tarragona, toquen els all cremats, el límit dels quals seria el castell de Tamarit. Després és qüestió d’altres salses vermelles que condueixen als all i pebres del Delta.