aires britànics i glamurosos

Hedges Tea Club: per beure, menjar i treballar

Aquest local de la zona alta aposta per una fórmula eclèctica: és club, restaurant i saló de te

hedges

¿És un club? ¿És un saló de te? ¿És un restaurant? És Hedges Tea Club, un espai que té una mica de cada. Un nou format a la ciutat. Anem per parts: acull festes temàtiques (dijous va començar amb Swing Beat, un sopar amb ‘show burlesque’ que després acaba amb una sessió de ‘discjòquei’). També funciona com a club privat, on els socis poden “treballar, negociar i fer celebracions”, segons el seu director, Youcef Aden.

Els socis no paguen, però per ser-ho has de demanar-ho i que els responsables del local acceptin la teva sol·licitud perquè són molt selectius. Però és un espai gastronòmic obert a la ciutat a què pot accedir qualsevol i que compta amb un bonic jardí interior i diverses sales.

Hedges Tea Club

Carrer de Balmes, 220Telèfon: 93.007.94.54.Preu mitjà (sense vi): €

Per treballar, ofereix un espai anomenat Regent, amb wifi, papereria, tauletes digitals, impressores, fotocopiadores, faxos i trucades internacionals gratuïtes. Per negociar hi ha la sala Burlington, on es pot prendre alguna cosa i on està prohibit utilitzar el mòbil; recorda els clubs britànics, amb mobles antics i obres d’art. 

CROQUETES DE WAGYU

I per fer celebracions, el Carnaby Bar, un bonic lloc on beure còctels ‘top’ i provar tapes glamuroses com croquetes de wagyu, ‘foie’, blinis, hamburgueses gurmet i taules de formatges i embotits, per exemple, en un espai decorat per l’artista mexicà Ricardo Guillén, que ha barrejat pop, ‘street art’ i dadà. Els caps de setmana hi punxen ‘discjòqueis’.

Temes:

Restaurants