Data històrica

Castelldefels projectarà una pantalla gegant per veure la final del Mundial de futbol femení

Castelldefels (Baix Llobregat) tindrà aquest diumenge 20 d’agost una pantalla gegant al carrer Arcadi Balaguer (al costat de l’Edifici de la República i la casa consistorial) on la ciutadania podrà seguir en directe la final del Mundial de futbol femení i que enfrontarà les seleccions d’Espanya i Anglaterra.

El partit, que es disputa a l’ACOR Stadium de Sidney, començarà a les 12 hores i suposarà el punt final d’un Mundial que s’ha estat disputant a Austràlia i Nova Zelanda i que tindrà una campiona inèdita fins ara.

El dispositiu organitzat per l’Ajuntament de Castelldefels comptarà amb una pantalla de 3,20 x 1,92 metres, animació, i altres elements que «permetran disfrutar a la ciutadania d’una cita esportiva històrica en un ambient festiu», assenyala el consistori.

Horari de les activitats

D’aquesta manera, l’ajuntament ha organitzat la ‘Festa del futbol femení de Castelldefels’ de 10.30 h a 12 h per escalfar motors abans del partit, un esdeveniment que tindrà DJ, animació i altres activitats.

A partir de les 12 h (i fins que acabi el partit) es farà la retransmissió de la final del mundial de futbol femení a la pantalla gegant.

Llegeix totes les notícies de Castelldefels a EL PERIÓDICO Castelldefels