Política local

Mor el regidor de Castelldefels Jesús Romo «per una greu malaltia»

Ayuntamiento de Castelldefels

L’Ajuntament de Castelldefels (Baix Llobregat) ha lamentat en un comunicat la mort del regidor delegat de Planejament, Gestió i Urbanitzacions i adjunt a Urbanisme i Obres, Jesús Romo (PP), que, segons ha donat a conèixer el consistori, ha mort aquest mateix divendres, 28 de juliol, «per una greu malaltia».

Romo va néixer a Madrid el 1937, estava casat i era pare d’un fill. Llicenciat en Màster Business Administration, en l’especialitat de Màrqueting i diplomat en Tècniques del Transport Marítimes i Aèries, va exercir de gerent de diverses empreses multinacionals al llarg de la seva vida.

Jesús Romo també va ser president de la Junta Local del PP de Castelldefels. Va entrar com a regidor en l’oposició del consistori castelldefelenc durant el mandat 2003-2007 i en el mandat 2011-2015 va exercir de regidor d’Urbanisme i Obres. Així, durant el mandat 2015-2019 i 2019-2023 va continuar com a regidor del PP, tot i que en aquest període va ser una altra vegada en l’oposició. Actualment, formava part del govern municipal que lidera el popular Manu Reyes i era regidor delegat de Planejament, Gestió i Urbanitzacions i adjunt a Urbanisme i Obres.

L’Ajuntament de Castelldefels ha decidit decretar tres dies de dol oficial. També es col·locaran durant aquests dies les banderes a mig pal a la façana del consistori.

Llegeix totes les notícies de Castelldefels a EL PERIÓDICO Castelldefels