Doctor en Farmàcia i catedràtic de Botànica a la Facultat de Ciències de la Universitat de la Corunya (UDC), Javier Cremades és el màxim especialista en el cultiu d’algues marines a Espanya. Consultor de l’Organització de les Nacions Unides per a l’Agricultura i l’Alimentació (FAO), és també responsable del laboratori del Centre Interdisciplinari de Química i Biologia (CICA) pioner a nivell nacional en el desenvolupament i optimització de mètodes cultiu de macroalgues marines per al seu ús industrial o repoblació.
Entrevista al màxim especialista en algues marines
Javier Cremades: «El futur de l’alimentació passa per consumir espècies de baix nivell tròfic»
L’expert, consultor de la Generalitat i de l’Organització de les Nacions Unides per a l’Agricultura i l’Alimentació (FAO), veu en el cultiu de les algues la possibilitat d’evitar «els errors comesos en l’agricultura terrestre»
Impuls a Catalunya al cultiu d’algues com a font sostenible de proteïnes

Javier Cremades, en Centro Interdisciplinar de Química y Biología (CICA) en la Universidade da Coruña /
El més llegit
- Dos grups d’experts reformaran la DGAIA en un termini de tres mesos
- Una persona morta al centre comercial Via Sabadell en desprendre's un plafó de formigó d'una botiga
- L’atropellament revifa el malestar veïnal a Cornellà pel trànsit
- Catalunya tindrà sis nous radars autònoms per a les carreteres amb més accidents de trànsit
- El Govern central promet als funcionaris pagar-los «ben aviat» la pujada salarial del 0,5% que els deu des de l’any passat