Entrevista al màxim especialista en algues marines

Javier Cremades: «El futur de l’alimentació passa per consumir espècies de baix nivell tròfic»

L’expert, consultor de la Generalitat i de l’Organització de les Nacions Unides per a l’Agricultura i l’Alimentació (FAO), veu en el cultiu de les algues la possibilitat d’evitar «els errors comesos en l’agricultura terrestre»

Impuls a Catalunya al cultiu d’algues com a font sostenible de proteïnes

Javier Cremades, en Centro Interdisciplinar de Química y Biología (CICA) en la Universidade da Coruña

Javier Cremades, en Centro Interdisciplinar de Química y Biología (CICA) en la Universidade da Coruña / El Periódico

Doctor en Farmàcia i catedràtic de Botànica a la Facultat de Ciències de la Universitat de la Corunya (UDC), Javier Cremades és el màxim especialista en el cultiu d’algues marines a Espanya. Consultor de l’Organització de les Nacions Unides per a l’Agricultura i l’Alimentació (FAO), és també responsable del laboratori del Centre Interdisciplinari de Química i Biologia (CICA) pioner a nivell nacional en el desenvolupament i optimització de mètodes cultiu de macroalgues marines per al seu ús industrial o repoblació.