Catalunya està apostant per la producció d’algues com una font de proteïna alternativa en l’alimentació. Es tracta d’un sector emergent en què estan sorgint empreses que produeixen nous ingredients i complements alimentaris per incorporar-los a la dieta.
Innovació alimentària
Catalunya impulsa el cultiu d’algues com a font sostenible de proteïnes
La seva producció comença a introduir-se al delta de l’Ebre i a Roses a causa del seu alt valor nutritiu i perquè netegen i oxigenen les aigües
Noves empreses estan incorporant les algues tant en l’alimentació com en aplicacions innovadores, com l’obtenció d’una alternativa al plàstic, la producció de biomassa i la descontaminació de les aigües

Microalgae Lab, la primera empresa en iniciarse en el cultivo de algas en Catalunya, cultiva espirulina en Tarragona /
El més llegit
- L’estiu del Papa per Espanya a bord d’una furgoneta: així va recórrer Prevost Espanya amb una tenda de campanya
- Oriol Pujol inicia un nou projecte empresarial
- Rampes nocturnes: per què es produeixen, quines són les causes i què he de fer?
- Detinguda una administradora de finques per apropiar-se de 256.246 euros de 14 comunitats de veïns
- Els educadors que tractaven la menor tutelada violada pel 'Pelicot català' van descobrir al seu mòbil fotos i vídeos dels abusos