Bàsquet

Cory Higgins decideix operar-se i diu adeu a la Copa

L’aler nord-americà se sotmetrà a una intervenció aquest dilluns a Itàlia i estarà uns tres mesos de baixa

Enric Fontcuberta / Efe

Cory Higgins ha pres la decisió de passar pel quiròfan per tractar la fasciïtis plantar al peu esquerre que li ha impedit jugar les últimes setmanes i que ha intentat resoldre amb un tractament conservador. Al final, l’aler nord-americà ha optat per la intervenció quirúrgica, a la qual se sotmetrà dilluns a Itàlia. El juliol del 2020, el jugador blaugrana ja va passar pel quiròfan per tractar-se la mateixa lesió al peu de dret.

La seva baixa es prolongarà per un període aproximat de tres mesos i li impedirà estar amb l’equip la setmana vinent, en la fase final de la Copa de Granada, on es disputarà el primer títol de la temporada, i també a un tram decisiu de l’Eurolliga, tot i que els terminis de recuperació podrien permetre-li tornar per a la ‘final four’ i també per als ‘play-off’ de la Lliga Endesa.

La temporada està sent especialment complicada per a Higgins, que va renovar a l’estiu pel Barça per tres anys, fins al juny del 2024. Durant els mesos de novembre i desembre va estar fora de l’equip a causa d’una lumbàlgia, que podria haver sigut el detonant d’aquesta nova lesió, que deixa els blaugrana sense un dels seus referents en la línia exterior.