les reaccions

El singular homenatge de Jack Nicholson a Kobe

L'actor, reconegut seguidor dels Lakers, recorda el dia que va conèixer el jugador

Actor Jack Nicholson waves as the crowd cheers when the scoreboard reads Happy Birthday Jack Nicholson, today is his 75th birthday, during the Los Angeles Lakers and the Oklahoma City Thunder NBA basketball game in Los Angeles, Sunday, April 22, 2012. The Lakers won 114-106 in double overtime. (AP Photo/Reed Saxon) / Reed Saxon (AP)

Jack Nicholson ha concedit una breu entrevista a la televisió de Los Angeles CBSN per parlar sobre la mort de Kobe Bryant. El famós actor de 82 anys era un assidu dels partits dels Lakers i va ser espectador en primera persona de la carrera de l’exjugador de Los Angeles.

En declaracions a la televisió, Nicholson ha recordat la grandesa de la figura de Bryant. «La meva reacció és la mateixa de gairebé tothom a Los Angeles. Quan pensem que tot és sòlid, llavors hi ha un gran forat a la paret. Acostumava a veure i parlar amb Kobe, i això... et mata. És un succés terrible», ha explicat el mític actor.

La primera vegada que Nicholson va conèixer Bryant

Una de les celebritats que sempre eren presents a les primeres files de l’Staples Center era Jack Nicholson. No es perdia ni un sol partit, tot i que ara fa temps que, per temes de salut, ja no hi assisteix. No obstant, durant els 20 anys de la carrera de Bryant, Nicholson va ser un espectador de luxe de les gestes de l’escorta de Los Angeles.

En l’entrevista amb el periodista Jim HillNicholson ha recordat la primera vegada que va conèixer Bryant. «El vaig picar la primera vegada que ens vam conèixer. Era al Madison Square Garden, li vaig oferir una pilota de bàsquet i li vaig preguntar si me la podia firmar. Em va mirar com si estigués boig».

Una altra de les anècdotes que ha explicat ha sigut la quantitat de vegades que va presenciar els tirs guanyadors en els partits. «M’asseia just darrere del seu tir del costat de la seva mà esquerra. Podia veure com s’alçava i jo ja deduïa en primera instància si la pilota anava dins o no».

Temes:

Kobe Bryant