EUROCOPA de bàsquet

L'estratosfèrica cistella de Prepelic que va donar la victòria a la Penya

Victòria contra el Darussafaka turc (85-82) amb un triple anotat des de 23 metres en l'últim sospir

jmexposito46525473 graf8212 barcelona 13 01 2019 el entrenador del divina s190120165440 / Marta Perez

Klemen Prepelic va anotar una cistella estratosfèrica per guanyar el partit contra el Darussafaka (85-82). L’eslovè va encistellar un triple des de la seva pròpia cistella, a una distància de gairebé 23 metres.  L’escorta, a més, va anotar nou punts en l’últim minut de joc del partit.

El Joventut va guanyar el seu segon partit consecutiu al derrotar el Darussafaka a casa. El partit, corresponent a l’Eurocup, va tenir un final de pel·lícula, amb una de les cistelles que segurament sortiran en les millors jugades de la temporada.

Amb un 82-82 al marcador, en el penúltim sospir del partit, Browne, per als visitants, va errar en l’intent de triple. El rebot el va agafar Harangody, que li va passar la pilota a Prepelic i, quan faltaven dos segons per al final, va llançar des de la seva cistella i la pilota va entrar neta. Victoria del Joventut i bogeria destada a les grades.

L’heroi del partit

L’eslovè va tenir dificultats per anotar durant el partit gràcies a la fèrria defensa dels turcs. No obstant, es va poder refer del mal partit amb el triple que va evitar la pròrroga. Prepelic va acabar el partit amb un 2/10 de tirs de camp.L’únic triple que va encistellar va ser justament el de la victòria, els altres els va fallar tots. A Prepelic li costarà oblidar el que podria ser la jugada de la seva carrera.