REFORÇ D'ALTURA

Alen Omic jugarà en el Divina Joventut la pròxima temporada

El pivot eslovè, de 27 anys i de 2,16 m, compta amb àmplia experiència en la Lliga ACB

omic

El pivot eslovè Alen Omic jugarà la pròxima temporada en el Divina Seguros Joventuti es converteix en el primer fitxatge dels verd-i-negres per a la pròxima temporada, segons ha informat el club català. L’eslovè firma fins al 30 de juny del 2020.

Omic és un pivot de 27 anys i de 2,16 d’alçada amb experiència aenla Lliga Endesa, perquè va jugar en l’Herbalife Gran Canària (2015-2016), en què va fer una mitjana de 12,3 punts i 6,9 rebots per partit, i en l’Unicaja de Màlaga  (2016-2017), on va arribar cedit de l’Anadolu Efes  ja començada la temporada.

Per alJoventut, el fitxatge d’Omic és "il·lusionant" i la considera una incorporació "clau" per competir a Europa. La Penya jugarà la pròxima temporada l’Eurocup, torneig que Alen Omic va guanyar amb l’Unicaja el 2017.

L’internacional eslovè arriba a Badalona procedent de l’Olimpia Milà, equip de l’Eurolliga en el qual va acabar la temporada després d’haver-la començat en l’Estrella Roja de Belgrad i d’haver-la continuat en el KK Buducnost, en què també va jugar la màxima competició europea de clubs.