L'ESTRENA DE LA LLIGA ENDESA

Ajornat el Breogán-Joventut per problemes tècnics

El mal funcionament dels videomarcadors i els rellotges de possessió van portar a la suspensió del partit

breogan

La Lliga Endesa va començar aquest cap de setmana amb un contratemps a Galícia. L’enfrontament de la primera jornada entre el Cafés Candelas Breogán i el Divina Seguros Joventut s’ha suspès per problemes tècnicsal Pazo dos Deportes de Lugo i ha deixat l’afició local amb les ganes de tornar a veure un partit de l’ACB després de 12 anys d’absència en la màxima categoria del bàsquet nacional.

La tecnologia que havia funcionat en l’últim amistós de la pretemporada, amb elMontakit Fuenlabrada, ha fallat en el primer partit oficial de la temporada, que havia d’haver començat a les 17.00 hores d’aquest diumenge.

Xiulets de l’afició

Primer van ser els videomarcadors i, posteriorment, els rellotges de possessió els que van fallar i van impedir que el Breogán tornés a jugar un partit de la Lliga Endesa. Els videomarcadors es van restablir amb un quart d’hora de retard, amb els dos equips escalfant en la pista, però els problemes tècnics no es van acabar de solucionar.

Quaranta minuts després de l’hora en què havia de començar el partit, per la megafonia del Pazo es va demanar disculpes als aficionats abans d’anunciar la suspensió del partit sine die.

Els 4.500 aficionats que eren a la grada van protestar amb xiulets la suspensió del partit, però van abandonar el pavelló al crit de "Breogán, Breogán".