INVERSIÓ POSITIVA

La família Grifols salva el Joventut

La inversora Scranton Interprise, vinculada al grup català, participarà en un 75% en l'accionat del conjunt badaloní, que no canviarà ni de seu ni de colors

joventut

El Joventut de Badalona ha posat en marxa el procés d’ampliació de capital per 3,69 milions d’euros que permetrà liquidar tot el deute i disposar de la tresoreria necessària per centrar-se únicament en el bàsquet. Aquesta ampliació ha sigut assegurada per Scranton Enterprises, un vehicle inversor de la família Grifols, segons informacions de 'Palco23'.

Aquesta firma s’ha compromès a comprar totes les accions i la seva participació pot ser de fins al 75%. Prèviament, els socis hauran d’avalar una reducció de capital de 2.000 euros mitjançant la rebaixa del valor nominal de les accions, de 60,1 euros a 60 euros. S’espera que la junta d’accionista doni llum verda als canvis esmentats al setembre. L’objectiu de la família Grifols és que més gent pugui afegir-se al club de l’ACB.

L’ACB ha de donar-hi el vistiplau

El futur màxim accionista ha deixat clara la seva confiança en l’actual equip gestor, liderat pel president Juanan Morales. No hi haurà cap baixa en el consell d’administració i s’ampliarà amb tres persones designades per Scranton Enteprises. La seu no es mourà de Badalona, es respectaran escut i colors, i es mantindrà l’aposta pel planter.  L’ACB, en assemblea, ha de donar el vistiplau definitiu a aquesta operació.

Temes:

Joventut