BÀSQUET

La Penya garanteix el seu futur amb un acord amb l'Ajuntament de Badalona

"És un dia històric, l'acord és un punt d'inflexió per al club", afirma Villacampa

sabater-y-villacampa

El Joventut de Badalona comença a mirar al futur amb optimisme després del pacte al qual s'ha arribat amb l'Ajuntament de Badalona per assegurar la seva viabilitat. L'acord, donat a conèixer per l'alcaldessa de Badalona, Maria Dolors Sabater, i pel president de l'entitat verd-i-negra, Jordi Villacampa, permetrà a la Penya reduir a mínims el seu deute, estabilitzar l'entitat i assegurar la seva viabilitat.

“És un dia històric, un punt d'inflexió per al club, que afronta el futur amb una altra filosofia”, va explicar orgullós Villacampa sobre l'acord donat a conèixer aquest divendres al matí. “Parlem en termes de present i futur i de segellar una relació que garantirà el futur de la Penya i també assegurarà el màxim rendiment per a la ciutat”, va remarcar també Sabater.

El pacte entre Penya i Ajuntament, pendent de ratificació del ple municipal que se celebrarà el 28 de març, però que compte ja amb el suport de tots els grups municipals, es concreta en tres punts: l'entrada de l'Ajuntament en el consell d'administració del club; l'adquisició de les instal·lacions de Mas Ram, ara propietat de la Penya, com bé d'interès per a la ciutat; i el pacte de futur amb les institucions per garantir aquesta viabilitat.