Tanca el celler Manolo, una institució de Gràcia

Els responsables de l’establiment de Torrent de les Flors, temple del plat d’aperitiu, serviran avui els últims àpats després de 64 anys funcionant.

Tanca el celler Manolo, una institució de Gràcia

Els clients del bar celler Manolo van saber ara fa uns mesos que els seus responsables havien decidit que s’acostava l’hora de reposar i que posaven el negoci en venda. Al celler Manolo, al carrer del Torrent de les Flors, hi van majoritàriament clients fixos, com anys enrere hi anava la mateixa gent a jugar a les cartes i al dòmino. Tot han sigut presses per aconseguir taula en aquests últims dies. El Manolo tanca avui. Seran els últims dinars. De la mateixa manera que fa un temps van decidir deixar de servir sopars per alleugerir la càrrega de feina, Manuel José Quirós, Manolo, i la seva companya, Sílvia Casals, que en aquesta última etapa han portat el negoci amb la seva filla Alba, de 30 anys –abans tenien més personal– començaran aquesta tarda una nova vida. Finalment han trobat algú que els agafa el relleu i ara es preparen per jubilar-se.

Temes:

Barcelona Vi