Isabel Reyes i Isabel Cano, mare i filla, van participar en el segrest d’un autobús a Torre Baró. No va ser a la ja cèlebre presa del 47, amb la qual aquest barri escarpat de Barcelona va reivindicar el 1978 que els busos remuntessin les costes de Collserola per no seguir aïllat i que la premiada pel·lícula protagonitzada per Eduard Fernández recrea. L’acció en la qual les Isabels es van involucrar és més recent, del 2003, quan un 81 va ser raptat entre dues i tres hores en un parell d’ocasions per denunciar l’escassa freqüència de la línia. Les dues dones senten que, malgrat la gesta de fa gairebé mig segle i la popularitat que el cine li ha atorgat, encara perduren insuficiències per moure’s per aquest extrem allunyat del centre de la ciutat. "Continuem sense existir per a Barcelona", retreuen.
Retards en l’altre ‘47’ de Torre Baró
Les llargues esperes per pujar a la línia d’autobús a demanda i la demora a construir una rotonda que hauria de millorar-ne la fluïdesa perpetuen la sensació d’aïllament que pateix part del barri, cèlebre pel segrest recreat pel cine. La població gran és la principal afectada, que no té altres alternatives.

Temes:
El més llegit
- Detenen una parella amb sis primats bebès ocults als genitals
- Mor Enric Morist, el somriure enmig del desastre
- Giuseppe Russolillo, president de l’Acadèmia de Nutrició: «El dejuni intermitent no ha sigut concebut per perdre pes i pot posar en risc la salut»
- ‘La casa dels horrors’ d’Oviedo tenia un desmesurat consum d’aigua i una sala d’estudi per als tres nens
- Barcelona prorroga 24 hores el permís d’obres al Camp Nou