La falta de personal complica l’obertura de negocis d’hostaleria

L’escàs reconeixement social d’alguns llocs, les condicions laborals, les noves obertures i el baix atur agreugen el dèficit per trobar, sobretot, cambrers i personal que cobreixi els serveis bàsics a la cuina.

La falta de personal complica l’obertura de negocis d’hostaleria

El restaurant Leña, de l’estrellat xef Dani García, té prevista la seva obertura a Barcelona dins del nou hotel Grand Hyatt. Serà una de les estrenes sonades de l’any. Però el seu gran repte per aixecar el teló, com el de tants restaurants, bars i cafeteries en la mateixa conjuntura a la ciutat, serà aconseguir completar la plantilla de professionals necessària. Tenint en compte que s’ubicarà en un establiment de luxe, el seu anunci a Infojobs fixa com requisits per als seus candidats a cambrers dos anys d’experiència, nivell alt d’anglès, "tolerància a l’estrès", compromís, "adaptabilitat i flexibilitat", "empatia", "integritat" i altres virtuts.