El nou Port Olímpic de Barcelona que ja ha començat a aixecar el teló té poc a veure amb el dels Jocs Olímpics: només comparteix les vistes al port esportiu, el Mediterrani de fons o la possibilitat de menjar-se un arròs de cara al mar i amb la sensació d’estar gairebé de vacances. Però la resta de l’escenari ha canviat perquè el recinte mariner està ara molt més obert a la ciutat, ha esborrat el seu búnquer de discoteques decadents, ha propulsat l’anomenada economia blava i s’ha inventat un Balcó Gastronòmic que aspira a ser referent local, a anys llum de la versió de 1992. Acabat d’inaugurar l’espai ciutadà, i a poques setmanes de la seva estrena culinària, a partir de finals d’agost, els operadors de restaurants i botigues gastronòmiques estan submergits en una espiral d’obres que EL PERIÓDICO ha pogut visitar per conèixer els detalls del qual serà un imant per a centenars de milers de comensals i curiosos cada any.
Litoral en transformació
Compte enrere per al Balcó Gastronòmic
Els 12 operadors seleccionats ultimen els seus interiorismes
Els dos locales disponibles sortiran a concurs a la tardor
A poques setmanes de l’estrena culinària del nou Port Olímpic, a partir de finals d’agost, els operadors de restaurants i botigues gastronòmiques estan submergits en una espiral d’obres.

El més llegit
- La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança