"No ho entenc". "Estic molt emprenyat". "No té sentit donar la culpa de la massificació al bar". Són només tres de les respostes obtingudes entre visitants de la Mola, la famosa muntanya del Vallès Occidental, pocs dies abans de l’adeu definitiu del famós restaurant del seu cim aquest 22 de gener. EL PERIÓDICO ha dut a terme a peu l’ascens més habitual, pel Camí dels Monjos, i ha conversat amb excursionistes sobre el tancament i els dos anys que, com a mínim, el cim es quedarà sense restauració per la salut del medi natural com a motiu.
"No entenc per què el tanquen"
Temes:
El més llegit
- Tres històrics deixen el Balcó Gastronòmic del Port Olímpic
- Com l'escalada ajuda Carlos Soria a sortir de l'accident a 7.700m de fa just un any: “Vaig al rocòdrom a les 7.00 h”
- Manolo García: "M’ha agradat que, de cada dos catalans, un no ha anat a votar"
- Catalunya i Madrid s’allunyen de la productivitat de les regions més riques
- Tres turistes espanyols moren en un tiroteig al centre de l’Afganistan