Referent de Barcelona

El popular Frankfurt Pedralbes, obligat a tancar temporalment

ALBA HAUT

El popular Frankfurt Pedralbes, referent de la ciutat de Barcelona dels entrepans de salsitxes, bratwursts, cerveles, hamburgueses i carns en general, s’ha vist obligat a abaixar la persiana des d’aquest dilluns. Tant aquest local com altres que formen part de Casa Vallès no poden portar a terme la seva activitat habitual a causa d’un problema de subministrament. De fet, alguns d’aquests locals, com els ubicats en algunes zones de la capital catalana, a Badalona i a Terrassa, ja no van poder obrir amb normalitat divendres passat.

«A causa d’un problema de subministrament, no podem garantir la quantitat ni la qualitat habituals en els pròxims dies», diu l’escrit que apareix a la porta del local de Pedralbes per justificar el tancament temporal de l’establiment. De moment no hi ha cap data prevista de reobertura.

Malgrat no haver-hi confirmació oficial, els problemes de subministrament dels locals de Casa Vallès poden deure’s a l’incendi registrat el 13 de maig a la nau de l’empresa càrnia Schara a Mercabarna, obligada a aturar la producció a causa dels danys causats per les flames.