Recorrent a la memòria i l’anecdotari professional, Jaume Bertran (Forn Mistral) recorda que de jove, quan podia fer vacances, al tornar demanava al seu progenitor una mica de massa mare per arrencar altra vegada l’elaboració. I durant uns dies el seu pa tenia el mateix gust que el que elaborava el seu pare en un altre establiment, fins que a poc a poc aquest cultiu base ja adquiria l’aroma i el sabor que caracteritzava el seu propi pa. La història ve a tomb per emfatitzar que no hi ha dos forns que despatxin un mateix pa a Barcelona, per molt que un reprodueixi al mil·límetre una recepta.
Sector en efervescència
L’oferta de pa es dispara i polaritza Barcelona: del ‘low cost’ al gurmet
Després de la pandèmia cobra força el flanc artesanal, que posa en valor nutrients, sabor i sostenibilitat
Les macrofleques-cafeteries reprenen la seva expansió a Barcelona
Les millors fleques de Barcelona
La restauració denuncia «irregularitats» en desenes de fleques-degustació de Barcelona

A1-174732387.jpg /
El més llegit
- Els veïns surten de les seves ciutats a comprar roba i productes de la llar
- Junts aposta per prohibir als okupes l’empadronament
- La cirurgia plàstica arrasa entre els aspirants MIR
- L’Ana Julia va rebre a la presó regals dels funcionaris a canvi de sexe
- Condemnat un pare per agredir un home que havia tocat el seu fill en una piscina de Lleida