Circulació

Aquests quatre carrers de Barcelona canvien de sentit permanentment

Aquest mes de març entren en vigor diversos canvis per pacificar zones del districte de Sarrià-Sant Gervasi

Ricard Cugat

Aquest mes de març entren en vigor diversos canvis en la circulació que es quedaran de manera permanent al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona: quatre carrers canviaran de sentit, i un cinquè es tallarà al trànsit. L’Ajuntament de Barcelona ha informat que l’objectiu d’aquestes modificacions és pacificar les vies.

Canvis de sentit

  • Carrers de l’Abat Samsó i de Rocabertí: va entrar en vigor divendres, 17 de març, i afecta el tram del carrer de l’Abat Samsó, entre Rocabertí i Tradició; i el carrer Rocabertí entre Major de Sarrià i Abat Samsó. L’objectiu d’aquesta actuació és pacificar el nucli antic de Sarrià.

  • Carrer del Marquès de Santa Ana: va entrar en vigor divendres, 17 de març, i afecta el tram de carrer entre Homer i la ronda del General Mitre. L’objectiu és pacificar el carrer Marqués de Santa Anna, on hi ha un centre educatiu.

  • Carrer de Sant Gervasi de Cassoles: entra en vigor divendres, 24 de març, i afecta el tram entre els carrers Arimon i del Bisbe Sivilla. L’objectiu és pacificar el carrer Sant Gervasi de Cassoles, d’acord amb el Pla d’acció de la superilla de Sant Gervasi - La Bonanova.

Tall de circulació

El carrer de Salvador Mundí s’ha tallat de manera permanent des de divendres passat, 17 de març. Aquest afecta el tram de carrer entre Major de Sarrià i Euterpe. Aquesta actuació també s’emmarca dins del pla per pacificar el nucli antic de Sarrià.