300 entrades dobles

Concert de Setmana Santa 2023 a la Sagrada Família: com podeu participar en el sorteig d’entrades

L’Orfeó Donostiarra actuarà a l’interior de la basílica el 26 de març a les 11.00 h

Pep Daude

El diumenge 26 de març a les 11.00 h, la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona acollirà el seu concert de Setmana Santa 2023, i està portant a terme un sorteig de 300 entrades dobles perquè els afortunats guanyadors puguin assistir-hi gratis.

El concert anirà a càrrec de l’Orfeó Donostiarra, una institució de coral amateur fundada fa 125 anys a Sant Sebastià. Sota la direcció de José Antonio Sainz Alfaro, i acompanyada per Juan de la Rubia a l’òrgan, la formació interpretarà un repertori que inclourà peces de Verde, Händel i Mahler, entre altres compositors. «En aquesta actuació mostraran la versatilitat i excel·lència que han adquirit al llarg de la seva trajectòria», afirmen des de la Basílica.

Com podeu participar en el sorteig

Per participar i guanyar una de les 300 entrades dobles per a aquest concert a la Sagrada Família, cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari amb les dades requerides abans del 20 de març a les 10.00 h.

El sorteig es farà el mateix dilluns 20 de març a partir de les 10.00 h. Si sou una de les persones guanyadores, us enviaran un ‘e-mail’ el dia 21 de març, en el qual també us indicaran com disfrutar del premi.