Sense rumb

VÍDEO | Un cotxe circula perdut sobre les vies del tramvia de Glòries a Barcelona

Ningú va aturar el vehicle, que va continuar circulant sense un rumb clar per aquesta zona en obres

Ángel García

Les últimes hores s’han difós unes imatges d’allò més sorprenents; les d’un turisme perdut circulant per les obres que s’estan fent a la plaça de les Glòries, a Barcelona. En les imatges s’hi pot veure el cotxe transitant per sobre de les vies del tramvia, molt a prop de l’accés a l’estació de metro de l’L-1, davant la incredulitat d’alguns vianants que presencien l’escena en directe.

Aquests fets haurien passat dilluns a la matinada. En el moment del succés, ningú va aturar el vehicle, ni tan sols la policia, i és per això que va continuar circulant sense un rumb clar per aquesta zona prohibida. Per desplaçar-se en sentit Besòs, els cotxes s’han de desviar pel túnel subterrani de Glòries o per altres carrers, però en cap cas per la plaça mateixa, que actualment està en obres per reurbanitzar-la.

El vídeo del moment, compartit a Twitter per SocialDrive, s’ha omplert de comentaris, la majoria en to humorístic. Alguns no han pogut evitar comparar l’anècdota amb el que passa «diàriament» a Jaén, on el tramvia ha deixat de circular, almenys, fins al 2024; per tant, és habitual veure tota mena de vehicles passar sense problema per sobre de les vies inutilitzades.