Accident aparatós

Un tramvia envesteix una ambulància a l’avinguda Diagonal de Barcelona

Els serveis d’emergència han atès set persones, però cap ha resultat ferida de gravetat

Un tramvia ha envestit aquest dissabte al migdia una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’encreuament entre l’avinguda Diagonal i el carrer de la Llacuna de Barcelona. Una altra unitat del SEM ha atès set persones, entre elles el conductor del Tram i els dos ocupants del vehicle. Cap ha resultat ferida de gravetat.

El tramvia de la xarxa Trambesòs circulava per la línia T-4, que connecta Sant Adrià de Besòs amb el parc de la Ciutadella de Barcelona. Tot i que les circumstàncies de l’accident no han transcendit formalment, els testimonis del sinistre han explicat que el comboi tenia el semàfor en verd, però no ha pogut frenar i evitar l’ambulància.

Vehicle arrossegat uns quants metres

A més, el ferrocarril ha arrossegat el vehicle, que té greus bonys en un dels laterals, uns quants metres i finalment ha descarrilat.

Fins al lloc dels fets s’hi ha traslladat una dotació dels Bombers de la Generalitat, una altra dels Bombers de Barcelona i diverses patrulles de la Guàrdia Urbana. El ferit en estat menys greu ha sigut evacuat a l’Hospital del Mar de Barcelona i les altres sis persones ferides han sigut traslladades a diferents centres d’atenció primària (CAP), han informat les autoritats.