A la barra del bar Pinotxo de la Boqueria aquest dimecres tornen a córrer els platets de ‘callos’ i de cigrons amb botifarró. No exactament els mateixos, però molt semblants i, segons els comensals, molt bons també. Després de diversos dies de tancament, la persiana s’ha tornat a aixecar, de moment amb el mateix nom comercial però un equip nou. No hi ha ni un dels integrants de l’anterior etapa, però el nou xef –que durant molts anys va estar a l’altre costat de la barra com a client– assegura que respectarà al màxim aquesta herència de sabors. L’expectació ha sigut màxima.
Nova etapa d’un històric
El bar Pinotxo reobre amb nou amo a la Boqueria
L’icònic lloc que va ser sobtadament traspassat fa uns dies ha aixecat la persiana mantenint el mateix estil de cuina catalana de mercat i, de moment, la cotitzada marca
El més llegit
- El PSC voreja la victòria i Puigdemont reforça l’avantatge sobre Aragonès
- Els jesuïtes sabien des de 1968 que Lluís Tó era un "depredador sexual"
- Un bosc amb 2.000 arbres enterrarà residus perillosos
- Carles Puigdemont: "Avui estem molt més preparats per aguantar un embat amb l’Estat"
- ¿I ara què, Joan?