A la barra del bar Pinotxo de la Boqueria aquest dimecres tornen a córrer els platets de ‘callos’ i de cigrons amb botifarró. No exactament els mateixos, però molt semblants i, segons els comensals, molt bons també. Després de diversos dies de tancament, la persiana s’ha tornat a aixecar, de moment amb el mateix nom comercial però un equip nou. No hi ha ni un dels integrants de l’anterior etapa, però el nou xef –que durant molts anys va estar a l’altre costat de la barra com a client– assegura que respectarà al màxim aquesta herència de sabors. L’expectació ha sigut màxima.
Nova etapa d’un històric
El bar Pinotxo reobre amb nou amo a la Boqueria
L’icònic lloc que va ser sobtadament traspassat fa uns dies ha aixecat la persiana mantenint el mateix estil de cuina catalana de mercat i, de moment, la cotitzada marca
El més llegit
- Cercle blau a Whatsapp de Meta AI: com treure'l del telèfon
- Una diputada de Junts: «La infermera del CAP em va dir que si fos immigrant em donarien cita avui mateix»
- El Govern va dubtar de Renfe i va demanar a un alcalde que comprovés si hi havia un tren de Rodalies amb passatgers abandonat a Sant Miquel de Fluvià
- Tornen les pluges a Catalunya: l’avís del Meteocat
- La UEFA sanciona Mbappé i Rüdiger pels seus gestos desafiadors, però jugaran contra l’Arsenal