Accident laboral

L’organització del Mobile, «consternada» per la mort d’un treballador durant el muntatge de l’esdeveniment

Un empleat de càrrega i descàrrega va tenir un accident durant els treballs que s’estan portant a terme al recinte Gran Via Fira

Ferran Nadeu

L’organitzadora del Mobile World Congress, l’Associació GSMA, ha emès un comunicat per lamentar la mort aquest dilluns d’un treballador mentre feia tasques de muntatge del congrés tecnològic, que se celebra la setmana vinent al recinte Gran Via Fira.

Un empleat d’una empresa especialitzada en càrrega i descàrrega va patir aquest dilluns al matí un accident durant les tasques que s’estan portant a terme al recinte per preparar la nova edició del Mobile, i va morir hores després a l’Hospital de Bellvitge a causa de la gravetat de les ferides.

En el seu comunicat, la patronal GSMA s’ha mostrat «profundament consternada» per l’accident, en el qual ha afegit que «Barcelona és sinònim de MWC, i el que és més important, la gent de Barcelona –els nostres generosos amfitrions– són part integral del nostre esdeveniment». «Els nostres pensaments i condolences estan amb la família», conclou la nota emesa per l’organització.