Únic guanyador

Un encertant de Barcelona guanya més d’un milió d’euros amb La Primitiva

  • La butlleta guanyadora, validada a la capital catalana, ha sigut l’únic guanyador de primera categoria del sorteig

EUROPA PRESS

L’amo d’una butlleta de La Primitiva validada a Barcelona percebrà 1.210.922,18 euros a l’haver sigut l’únic encertant de primera categoria en el sorteig celebrat aquest dissabte, segons ha informat Loteries i Apostes de l’Estat. La butlleta guanyadora ha sigut validada a l’Administració de Loteries número 4 de Barcelona.

La combinació guanyadora del sorteig de La Primitiva celebrat aquest dissabte ha sigut la formada pels números 1, 3, 8, 11, 29 i 37. El número complementari és el 47, el reintegrament el 6 i el Joker, 7842042. La recaptació del sorteig va pujar a 11.275.597,00 euros.

En el sorteig de La Primitiva d’avui no hi ha butlletes guanyadores de Categoria Especial (sis encerts + Reintegrament), i amb el pot generat que es posarà en joc en el pròxim sorteig de La Primitiva, un únic guanyador de Primera Categoria amb Categoria Especial podria guanyar 11.300.000,00 euros.

De Segona Categoria (cinc encerts + Complementari) hi ha quatre butlletes guanyadores que han sigut validades a l’Administració de Loteries número 4 de Barberà del Vallès (Barcelona), a la número 1 d’Esquivias (Toledo), a la número 26 de València i a la número 2 de Móstoles (Madrid).