Incident sota sospita

Els Mossos investiguen un incendi en una panificadora de Josep Bou

  • La policia catalana sospita que el foc va ser provocat al trobar-se líquid inflamable a prop de la instal·lació

FERRAN NADEU

Els Mossos estan investigant les causes d’un incendi que es va declarar aquest dimarts a la tarda en una panificadora propietat de l’encara regidor a Barcelona Josep Bou, i que està situada al carrer dels Tapissers de Montcada i Reixac.

Els bombers van ser avisats poc abans de les cinc de la tarda, segons va avançar ‘El País’, a causa del foc declarat a la instal·lació, però finalment no van haver d’intervenir perquè els treballadors de l’empresa van apaivagar les flames amb un extintor. El foc s’havia encès en una paret interior de la panificadora.

A la zona per on accedeixen els vehicles a la panificadora es van trobar restes d’un líquid inflamable, cosa que fa sospitar la policia que va ser provocat. El cas l’ha assumit l’àrea d’informació dels Mossos.

El cotxe com a antecedent

El vigilant de la panificadora va declarar haver vist uns nois que sortien del local amb una garrafa a la mà, segons fonts policials. El 30 d’abril passat, Bou va denunciar que el seu cotxe havia sigut calcinat a Barcelona quan el va aparcar al carrer de Ceuta per reunir-se amb militants en una carpa. Els Mossos van concloure que l’incendi no va ser provocat, malgrat que Bou ho va donar per fet.

Temes:

Josep Bou