Emblemàtic millorat

Compte enrere per a la reobertura del Colmado Múrria de Barcelona: amb botiga i degustació

L’històric establiment torna després de mesos de renovació amb l’oferta de sempre més la cuina de Jordi Vilà

Joan Puig / JOAN PUIG (Bcn)

A l’agost es va abaixar temporalment la persiana d’un dels comerços emblemàtics més arrelats (i imprescindibles en termes d’identitat local) de Barcelona: el centenari Colmado Múrria de l’Eixample. Després de mesos de dol per tants negocis perduts pels efectes col·laterals de la pandèmia, hi va haver més d’un ensurt al barri. Però això de Queviures Múrria només era un ‘fins aviat’. L’històric local de Roger de Llúria amb València ha viscut uns quants mesos de posada al punt, però també d’ampliació d’horitzons: a partir de dimarts vinent tornarà amb la temptadora oferta comercial de sempre, més els plats per degustar (i per emportar) del xef Jordi Vilà una setmana després.