Vol cancel·lat

Aparatós incident entre un avió i un camió a l’aeroport de Barcelona

Un Airbus d’Air Senegal feia maniobres per enlairar-se quan va col·lidir amb una de les seves ales contra un vehicle

Avión despegando desde la tercera pista del aeropuerto de El Prat / Ferran Nadeu (EPC)

Aparatós incident a l’aeroport de Barcelona-el Prat: un avió Airbus de la companyia Air Senegal va xocar lateralment contra un camió de grans dimensions. Els fets van passar aquest dimarts al migdia, quan l’aeronau es preparava per a l’enlairament. Els passatgers van haver de ser evacuats i el vol va ser cancel·lat.

Mentre l’avió feia marxa enrere es va produir el fort impacte, segons ha informat Betevé. La col·lisió entre una de les ales de l’aeronau i el vehicle va deixar el camió suspès sobre dues rodes laterals.

Sense ferits

L’incident no va ocasionar ferits, però sí que va obligar a desembarcar tots els passatgers que eren a l’interior de l’aeronau, que havia de volar des de Barcelona fins a Dakar. Els danys en l’aparell van obligar a cancel·lar el vol.

Un compte de Twitter que recull informació sobre l’aeroport del Prat va compartir diverses imatges que mostren com d’impactant i aparatós va ser l’accident. Segons diverses fonts, es van viure alguns moments de tensió entre el personal que era a la pista i durant el desembarcament dels passatgers.