Fa cent anys al Grand Café Restaurant Glacier es menjava marmita a l’alemanya, salmó a la crema, pularda a la propietària o peres a la ‘chantilly’, segons diu un menú festiu de l’època. Des de fa uns dies, els barcelonins i visitants que s’acostin al carismàtic Glaciar de la plaça Reial poden degustar una bona esqueixada de bacallà, unes mandonguilles amb sípia o fins i tot el miracle d’una bona paella (casolana) del senyoret en versió individual al cor turístic de Barcelona a un preu assequible. Al mig hi ha hagut moltes etapes, entre l’èxit i el desastre. Però potser el que marca el nou cicle que afronta el cèlebre bar des de fa tot just un parell de setmanes és la recuperació de la gastronomia com a pilar, juntament amb la mítica barra de bar, on copes i còctels alegren ja les seves nits.
Nova etapa
El Glaciar de la plaça Reial estrena etapa a punt del seu centenari
L’històric local, que forma part del catàleg d’emblemàtics, ha canviat de mans i ha recuperat l’activitat gastronòmica
Després de millorar l’estètica respectant els seus elements protegits, preparen activitats per festejar de valent els seus cent anys
A1-152475451.jpg /
Temes:
El més llegit
- Hisenda avisa: fins a 2.500 euros de multa per pagar aquestes quantitats amb diners en efectiu
- Així estan les enquestes de les eleccions a Catalunya
- Mantenir Consell de Cent costa deu vegades més que Diputació
- Les barraques de Montcada pugen un 25% després de dos anys d’oblit
- Alexia i Mariona es reivindiquen en una aclaparadora golejada (8-0)