Entrevista

Ada Colau: «Yolanda Díaz és el que es necessita en temps de crisi i patiment»

  • «El 2019 en cap moment vaig tenir la sensació que algú sabés alguna cosa que tingués influència en el que estàvem parlant»

  • «He renunciat a més de 350.000 euros que em tocaven a part del sou per dietes que tots els alcaldes anteriors han cobrat»

FERRAN NADEU

L’anunci de la seva candidatura coincideix amb el de la nova plataforma Sumar, de Yolanda Díaz, ¿vostès s’hi afegiran? La sintonia és absoluta i total. El tipus de lideratge que està impulsant Yolanda Díaz és el que es necessita en temps de crisi i patiment. Crec que és la millor ministra del Govern i la millor ministra de Treball de la història d’Espanya. Ha aconseguit diàleg social fins a un punt que mai ningú havia aconseguit, posar d’acord sindicats i patronal per portar a terme la reforma laboral que s’havia compromès a fer, té un estil de fer política que és molt dialogant, molt transversal, que és el que ens va inspirar a nosaltres quan vam crear Barcelona en Comú i entronca totalment amb el plantejament de la Yolanda, i crec que serà un projecte d’èxit. Evidentment, ens tindrà al seu costat.