Gastronomia amb tecnologia

El restaurant Casa Amàlia (1950) reviu amb una carta digital que connecta amb el mercat de la Concepció

  • El popular establiment disfruta d’una nova etapa després de la jubilació dels titulars anteriors, fusionant passat i futur als seus plats i la seva forma d’encoratjar la proximitat. Han millorat els recursos heretats de la pandèmia

ZOWY VOETEN

Quantes vegades un comensal es posa un mos deliciós a la boca en un restaurant i pagaria més del que marca la carta per saber on accedir a semblant rap fresc, aquest filet tan sucós o aquests ous que semblen acabats de recollir del corral. Lluny d’ocultar els seus secrets de compra, els socis Sergi Suaña i Jordi Castán van tenir clar que el seu projecte de resurrecció del popular Casa Amàlia a la Dreta de l’Eixample estrenyeria el vincle entre els seus proveïdors i els seus clients. La traçabilitat portada a l’extrem ha sigut possible gràcies a la imaginació, la tecnologia i a una de les cartes digitals més aconseguides que poden trobar-se en el mapa gastronòmic de Barcelona.