No existia ni ‘Masterchef’ quan un adolescent Víctor Ródenas ja es visualitzava amb el davantal posat i donant menjar amb passió a una imaginària i satisfeta clientela. Aquella il·lusió es va macerar fins a convertir-se en vocació i a poc a poc els astres (i els ingredients) es van haver d’alinear. Primer per estudiar a l’escola universitària d’hostaleria CETT, després per imposar-se com a Premi Promeses d’alta cuina Le Cordon Bleu Madrid ja el 2014, amb la consegüent beca a la casa i propulsió en el disputat univers gastronòmic, encadenant grans cuines en el seu currículum.
Emergents 2022
Víctor Ródenas, el xef que apunta alt des de la seva cuina a Sant Antoni
Amb només 30 anys i un currículum tan rotund com les seves receptes, el cuiner barceloní ha elevat el llistó culinari del barri en plena pandèmia amb el seu Maleducat, amb què aquest any vol créixer gastronòmicament. De nit imagina els plats que al matí prenen vida als seus fogons

Temes:
El més llegit
- La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança