Tradició anual

Unes 27.000 persones han visitat els cementiris de Barcelona el cap de setmana

Diverses línies d’autobús s’han reforçat per facilitar el transport als principals recintes

S’espera que aquest dilluns i la resta de la setmana la xifra de visitants ascendeixi fins a 100.000

Barcelona 01 11 2020 Barcelona Ambient cementiris Cementerio de Montjuic Familias visitan a sus difuntos en el dia de todos los santos AUTOR Manu Mitru / Manu Mitru

Un total de 26.973 persones han visitat aquest cap de setmana els nou cementiris de Barcelona que gestiona l’ajuntament amb motiu de la celebració, demà dilluns, del dia de Tots Sants.

Els cementiris de Montjuïc, Collserola, Sant Andreu, Poblenou i Les Corts han ampliat l’horari d’obertura, de vuit del matí a sis de la tarda, per facilitar les tradicionals visites d’aquests dies, que recuperen la normalitat sense límit d’aforament als cementiris, informa Efe.

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha reforçat aquest pont festiu els serveis de les línies dels autobusos 21, 102, 104 i 107, que comuniquen diferents punts de la ciutat amb els cementiris més grans, el de Montjuïc i el de Collserola.

Per al dia de Tots Sants es disposarà d’un servei d’autobús que enllaçarà la plaça d’Espanya i el cementiri de Montjuïc per oferir una connexió més directa. Estarà disponible de 9.30 a 15.00.

Les persones amb mobilitat reduïda comptaran amb un servei de transport gratuït amb vehicles elèctrics als cementiris de Les Corts i Sant Andreu, segons destaca l’Ajuntament de Barcelona.

S’estima que al llarg d’aquest pont festiu i durant la setmana vinent, amb motiu de la celebració del Dia de Difunts, el 2 de novembre, unes cent mil persones visitaran els cementiris de la ciutat.