Barcelonejant

Barcelona, capital d’Espanya

La gran setmana del Cercle d’Economia va tenir un moment exclusiu als fogons de l’hotel Vela. Un elenc de xefs per a alegria de personatges de categoria entre qui no hi havia cap dels polítics que ‘van actuar’ en les jornades.

Barcelona barceloneando de Vehils cocineros de las jornadas del Cercle d’ economia foto de todos los cocineros. La otra debería ser del Rey en las jornadas

El Rei, el president del Govern, el cap de l’oposició, ministres, presidents de l’Ibex, líders sindicals... tots han passat per l’hotel W. Barcelona ha sigut durant aquesta setmana el centre polític i econòmic d’Espanya. El Rei va tenir la foto amb Aragonès, Sánchez és més aquí que a la capital, Casado sembla un altre quan ve a Barcelona, Colau es va sentir còmoda i, fins i tot, alguns dels arribats van descobrir que Barcelona té mar. El que llegeixen. Això sí, al marge de si es van saludar, van parlar o van mirar, el president del Cercle d’Economia, Javier Faus ha aconseguit crear el clima adequat per assolir aquesta estabilitat i unitat política tan necessària en aquests moments.