Per l’horari de la restauració

El metro de Barcelona obrirà fins a la una de la matinada aquest dissabte i diumenge

  • La decisió s’ha pres per adaptar-se a l’ampliació de l’horari de la restauració fins a la mitjanit

Barcelona (Barcelones) 06 04 2011 Sociedad Fotos genericas de una estacion de metro para ilustrar el tema del cierre los sabados por la noche Foto DANNY CAMINAL / DANNY CAMINAL

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha anunciat aquest divendres que aquest cap de setmana allargarà el servei de metro fins a la una de la matinada.

Concretament, serà les nits de dissabte a diumenge i de diumenge a dilluns (festiu a Barcelona), per la qual cosa la disponibilitat del transport públic s’adaptarà a l’ampliació de l’horari de bars i restaurants.

Els establiments de la restauració poden ara obrir fins a la mitjanit després de la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) d’aquesta setmana.

Segons l’empresa, en funció de com evolucioni la situació sanitària i es vagi recuperant l’oci nocturn, TMB anirà adaptant el seu servei en coordinació amb l’Autoritat del Transport Metropolità.

De moment, el metro de Barcelona ja va anunciar que no obrirà les nits del cap de setmana malgrat l’acabament de l’estat d’alarma. L’horari nocturn de cap de setmana del metro es va suspendre el 20 de març del 2020, quan es va suprimir el servei ampliat dels divendres fins a les 2.00 hores i el servei ininterromput de dissabte a diumenge.