Mobilitat urbana

Cabify treu a Barcelona el seu servei de lloguer mensual de bicicletes

  • Bive, que competirà amb Bicing, ofereix tarifes des de 28,95 euros i inclou el manteniment dels vehicles

La companyia Cabify opera des d’aquest dilluns a la ciutat de Barcelona el seu servei Bive, de lloguer mensual de bicicletes través de la seva aplicació, en què ofereix quatre models de vehicle, tres d’ells elèctrics. La subscripció mensual surt amb preus que van des dels 28,95 euros de les bicicletes urbanes mecàniques als 49,95 euros de les opcions elèctriques plegables, segons ha informat l’empresa en un comunicat.

El nou servei de la companyia, que competirà amb el de Bicing, va dirigit a captar els usuaris dels 200.000 viatges amb bicicleta diaris que es calcula que es fan a l’àrea metropolitana de Barcelona. Cabify ha arribat a un acord amb l’empresa barcelonina Abrilbike perquè els usuaris puguin provar les bicicletes, recollir-les o reparar-les al seu taller sense cap cost addicional.

El servei Bive de Cabify, que ja és operatiu en ciutats com Madrid, Sevilla i València, inclou el manteniment anual, la neteja i la prevenció de punxades, així com descomptes per moure’s en Cabify per la ciutat.

Bive va néixer el setembre del 2020, quan Cabify es va plantejar entrar al mercat del lloguer de bicicletes a les ciutats.