A BARCELONA

Currículums XXL planten cara a l’atur a carrers i places de Trinitat Vella

  • La iniciativa ‘CV.pdf’ exhibeix 17 lones de dos metres d’alçada amb fotografies en blanc i negre amb noms, professions, experiències laborals i contactes de 17 veïns del barri que busquen feina.

  • La mostra, impulsada pel centre cívic, denuncia la situació d’atur agreujada per la pandèmia, però també serveix d’original boca-orella per millorar les condicions materials de vida dels seus protagonistes.

Els retrats gegants de la Lucía, manicurista; l’Álvaro, dissenyador gràfic, i l’Alba, esteticista, pengen des de fa alguns dies a les tanques del camp de futbol de Trinitat Vella. Fotografies de mig cos en blanc i mig impreses en lones de dos metres d’alçada acompanyades pel nom, ofici i una breu frase en què cada un d’ells es presenta, ofereix els seus serveis i –detall importantíssim– firma amb un correu electrònic de contacte (del que es tracta, al final, és que els contactin). A pocs metres d’allà, a la biblioteca José Barbero, un altre dels equipaments de referència en aquest barri treballador als afores de Barcelona, les imatges de la Belén, especialitzada en l’atenció a persones grans, i del David, mestre de primària.