En plena crisi sanitària

Dissolts dos ‘botellons’ a Barcelona amb 200 persones en cada un

Les multituds es concentren als jardins de les Tres Xemeneies i al passeig de Lluís Companys després del precinte del Born

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha dissolt en les últimes hores dos ‘botellons’ en què participaven unes 200 persones en cada un, segons han informat a EFE fonts municipals.

El primer dels ‘botellons’ es desenvolupava als jardins de les Tres Xemeneies, al Paral·lel de Barcelona, on els agents van desallotjar unes dues-centes persones que s’havien concentrat a la zona.

Passades les deu de la nit, dues-centes persones més van ser desallotjades del passeig de Lluís Companys. En els dos casos no es van produir incidents, segons aquestes fonts.

Els jardins de les Tres Xemeneies i el passeig de Lluís Companys s’han convertit en les últimes setmanes en escenari habitual de ‘botellons’, sobretot després que la Guàrdia Urbana comencés a precintar els dies festius i caps de setmana a la nit la zona central del passeig del Born, que aquest hivern ha sigut un lloc de trobada de joves.