Les obres d’impermeabilització afectaran la mobilitat del passeig Colom

La reforma, que començarà aquest divendres, obligarà a ocupar dos carrils de circulació de la calçada en el costat mar de la via

La galeria de servei del Moll de la Fusta de Barcelona estarà afectada per restriccions de mobilitat a partir del 5 de febrer a causa de les obres d’impermeabilització de l’espai, que alteraran els carrils del passeig Colom.

Les obres, segons ha comunicat el consistori, obligaran a ocupar dos carrils de circulació de la calçada en el costat de mar del passeig Colom, una cosa que comportarà la reordenació dels carrils, a més de canvis a l’arbratge, amb la plantació de nous exemplars a partir d’estiu.

La calçada del costat de muntanya passarà a tenir un carril bus i dos carrils de circulació en sentit Llobregat, la calçada central mantindrà el carril bus en sentit Besòs, a més d’un carril de circulació per a vehicles en el centre i un sol carril en sentit Besòs amb gir obligatori a Pas Sota Muralla en el costat de mar.

Aquesta reordenació comportarà el trasllat de tres parades de bus que donen servei a les línies 59, 120, D-20, H-14, N-0, N-6 i V-13 de TMB, que passaran, a estar ubicades al costat de muntanya.