Dissabte

La Guàrdia Urbana denuncia 131 persones per dues festes il·legals a Barcelona

  • Una se celebrava a Cachitos, a la Rambla, i els 67 assistents no portaven mascareta ni respectaven la distància de seguretat

  • L’altra, en un local del carrer Méndez Núñez, al districte de Ciutat Vella, amb 64 persones més

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha denunciat 131 persones per dues festes il·legalsmés ahir. Un dia abans, divendres, la policia local ja havia impedit una festa silenciosa a l’Eixample, intervenint equips de so i nombrosos auriculars que anaven a utilitzar els assistents per evitar que la música alertés els veïns.

Ahir, la Urbana va denunciar 67 persones per una festa il·legal que se celebrava a la nit al restaurant Cachitos, a la Rambla de la capital catalana. Segons han confirmat fonts de l’Ajuntament de Barcelona, el succés va ocórrer sobre les 21 hores d’ahir quan la Guàrdia Urbana es va presentar al restaurant i va identificar 67 persones que celebraven una festa il·legal, sense mascaretes ni cap tipus de distància de seguretat.

La Guàrdia Urbana va identificar, va denunciar i va desallotjar les 67 persones que celebraven aquesta festa il·legal en ple centre de Barcelona.

A més, també ahir, la policia municipal va denunciar 64 persones més quan estaven celebrant una altra festa en un local del carrer Méndez Núñez, al districte de Ciutat Vella. Els agents van ser alertats pels veïns i es van personar al local, seu d’una associació cultural, on van trobar 64 persones incomplint la resolució del Departament de Salut.