quo vadis barcelona

Kao: «El futur de BCN passa per ajudar el sector turístic, el que més ha patit»

L'amo dels restaurants Xangai, Mr. Kao, Kao Street i Kao Dim Sum, demana una aposta decidida per l'hostaleria

zentauroepp55860913 kao201120181906 / Robert Ramos

Josep Maria Kao és molt barceloní. Va néixer a la capital catalana fa 58 anys en el si d’una família de restauradors d’origen xinès. El seu pare, Kao Tze Chien, va treballar en l’històric Gran Dragón i després va obrir Pequín pel seu compte. Kao va seguir el camí del seu progenitor: és amo dels restaurants Shangai (va agafar el relleu de Pequín), Mr. KaoKao Dim Sum, Kao Street i Kao Soldeu (aquest, a Hotel Park Piolets d’Andorra), a més de participar en el Mercat d’Autors d’Ametller Origen. Coneix bé la ciutat, que sap que ara va a un ritme més lent. Està tan indignat que decideix posar lligat de mans sota la Sagrada Família, que no ha pagat impostos fins fa molt poc, avisa Kao.