Josep Maria Kao és molt barceloní. Va néixer a la capital catalana fa 58 anys en el si d’una família de restauradors d’origen xinès. El seu pare, Kao Tze Chien, va treballar en l’històric Gran Dragón i després va obrir Pequín pel seu compte. Kao va seguir el camí del seu progenitor: és amo dels restaurants Shangai (va agafar el relleu de Pequín), Mr. Kao, Kao Dim Sum, Kao Street i Kao Soldeu (aquest, a Hotel Park Piolets d’Andorra), a més de participar en el Mercat d’Autors d’Ametller Origen. Coneix bé la ciutat, que sap que ara va a un ritme més lent. Està tan indignat que decideix posar lligat de mans sota la Sagrada Família, que no ha pagat impostos fins fa molt poc, avisa Kao.
quo vadis barcelona
Kao: «El futur de BCN passa per ajudar el sector turístic, el que més ha patit»
L'amo dels restaurants Xangai, Mr. Kao, Kao Street i Kao Dim Sum, demana una aposta decidida per l'hostaleria
zentauroepp55860913 kao201120181906 /
El més llegit
- Hisenda avisa: fins a 2.500 euros de multa per pagar aquestes quantitats amb diners en efectiu
- Així estan les enquestes de les eleccions a Catalunya
- Mantenir Consell de Cent costa deu vegades més que Diputació
- Daniel Sancho: "Vaig esquarterar el cos perquè estava en xoc"
- Les barraques de Montcada pugen un 25% després de dos anys d’oblit