Josep Maria Kao és molt barceloní. Va néixer a la capital catalana fa 58 anys en el si d’una família de restauradors d’origen xinès. El seu pare, Kao Tze Chien, va treballar en l’històric Gran Dragón i després va obrir Pequín pel seu compte. Kao va seguir el camí del seu progenitor: és amo dels restaurants Shangai (va agafar el relleu de Pequín), Mr. Kao, Kao Dim Sum, Kao Street i Kao Soldeu (aquest, a Hotel Park Piolets d’Andorra), a més de participar en el Mercat d’Autors d’Ametller Origen. Coneix bé la ciutat, que sap que ara va a un ritme més lent. Està tan indignat que decideix posar lligat de mans sota la Sagrada Família, que no ha pagat impostos fins fa molt poc, avisa Kao.
quo vadis barcelona
Kao: «El futur de BCN passa per ajudar el sector turístic, el que més ha patit»
L'amo dels restaurants Xangai, Mr. Kao, Kao Street i Kao Dim Sum, demana una aposta decidida per l'hostaleria

zentauroepp55860913 kao201120181906 /
El més llegit
- El nou centre VHIR Vall d’Hebron guanya el premi FAD d’arquitectura
- La UE, Espanya i el Regne Unit arriben a un "acord polític" històric sobre Gibraltar
- Un Sónar de descobriments i innovació
- Un pegat innovador contra els esquinços a l’aorta
- L’anella verda del Prat esquivarà un pla de 5.000 vivendes al Baix Llobregat