cinquena víctima del 2020

Un home de 69 anys mor en accident de trànsit a Barcelona

El sinistre ha ocorregut al carrer de Pamplona cantonada amb el de Pallars al col·lidir un turisme amb un autobús municipal

whatsapp-video-2020-04-23-at-110604 / periodico

Una persona de 69 anys ha mort aquest matí a Barcelona a conseqüència d’un accident de trànsit que ha succeït al carrer de Pamplona, cantonada amb el carrer de Pallars, al districte de Sant Martí. El sinistre ha ocorregut cap a les 10.50 hores i s’han vist implicats un turisme i un autobús municipal, segons ha informat el consistori de la capital catalana en un comunicat.

La víctima, un home, era el conductor del turisme, mentre que el xòfer de l’autobús i una passatgera han sigut traslladats a centres hospitalaris en estat menys greu. La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) del cos de policia barceloní s’ha fet càrrec de la investigació del sinistre. Fins al lloc dels fets s’han traslladat unitats dels Bombers de Barcelona i del Sistema d’Emergències Mèdiques.

L’Ajuntament ha activat el Servei d’Urgències i Emergències Socials municipal que ha ofert atenció psicològica als familiars del mort. Ha sigut la cinquena víctima mortal en accident de trànsit a la ciutat de Barcelona aquest any.