AQUEST DIJOUS

Batuda contra lladres multireincidents a la plaça de Catalunya

Mossos, Guàrdia Urbana i Policia Nacional volen reduir el nombre de delictes als carrers del centre

zentauroepp45512068 barcelona 18 10 2018 los mossos desalojan ca la trava edif181216222322 / ALBERT BERTRAN

Agents dels Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana de Barcelona i la Policia Nacional està fent una batuda al centre de Barcelona per intentar reduir els furts i robatoris violents a la zona de plaça de Catalunya i carrers adjacents. 

El dispositiu, que compta amb la presència d'efectius policials uniformats i de paisà, preveu detectar aquelles persones que de forma habitual es dediquen a cometre furts i robatoris amb l'objectiu d'identificar-los per comprovar si tenen ordres de detenció pendents. Aquest dispositiu té un doble objectiu: la prevenció de furts i robatoris violents i la neutralització dels delinqüents que diàriament actuen a la capital catalana, explica la Conselleria d'Interior.

Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana intervenen per prevenir conductes il·lícites i/o *incíviques, garantir la seguretat ciutadana i mantenir l'ordre públic. I la Policia Nacional comprova la situació administrativa de residència a Espanya d'aquestes persones.

Al dispositiu conjunt  participen al voltant d'un centenar  d'efectius dels tres cossos policials. Aquest dispositiu s'afegeix a altres dispositius de seguretat ciutadana i patrullatges preventius que es fan durant l'any i s'anirà repetint per continuar garantint la seguretat i reduir l'activitat delictiva per part de multireincidents que cometen furts i robatori violents a la zona.