A les Corts

Una banda destrossa un súper de Barcelona i deixa ferits dos nens i el propietari

Els Mossos investiguen si es tracta d'un atac amb motivacions racistes

Els menors, de 2 i 7 anys, van rebre un tall a la mà i van ser traslladats a un centre sanitari

6c6e3c75-28f1-4ac4-8712-189d425bc08b

Una desena de persones van irrompre violentament aquest diumenge a la nit en un negoci pakistanès del districte de les Corts en una acció de caire racista. Van causar destrosses al supermercat i van ferir el propietari i dos nens, de 2 i 7 anys.

Els fets van succeir poc abans de les 21.00 hores, hora en què començava el partit que va enfrontar el Barça amb el Sevilla, i als voltants del Camp Nou, al carrer de Comandant Benítez. Pel que sembla, l’agressió es va produir poc després que l’amo increpés a un grup que havia entrat a la botiga i s’havia emportat unes begudes sense pagar.  Després de sortir del local, van tornar, van atacar el propietari amb una ampolla i van destrossar l’establiment, trencant vidres i tirant a terra prestatgeries. Els atacants es van emportar la caixa enregistradora.

El propietari no va voler ser atès malgrat les contusions. Però els nens sí que van haver de ser traslladats a un hospital, perquè els practiquessin cures al tall que presentaven a la mà.

La desena d’agressors, que alguns testimonis haurien descrit com a persones d’estètica nazi, es van emportar la caixa enregistradora després de les destrosses. Els sospitosos van poder fugir sense ser detinguts. Els Mossos investiguen si podria tractar-se d’un atac xenòfob.