A L'HOSPITAL

Mor l'home que estava greu després de ser atropellat a la Gran Via de Barcelona

El vianant, de 86 anys, ha mort per les ferides sofertes després de ser arrossegat per un camió a l'altura del carrer de Lepant

captura

Un home de 86 anys ha mort aquest dimecres a la tarda després de ser atropellat per un camió a la Gran Via de Barcelona, a l’altura del carrer de Lepant, segons ha informat l’Ajuntament de la capital catalana.

L’accident ha passat abans de les cinc de la tarda. Els Bombers han rescatat el vianant i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) l’ha traslladat a un centre hospitalari, on ha mort poc després a conseqüència de les greus ferides que ha patit.

La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat de la Guàrdia Urbana s’ha fet càrrec de la investigació del sinistre, en el qual ha perdut la vida la novena víctima mortal d’un accident de trànsit des de començament d’any a Barcelona.

L’Ajuntament  ha lamentat la mort d’aquest ciutadà i ha traslladat el seu condol a la seva família i amics, a més de reafirmar el seu compromís de "continuar treballant per reduir les víctimes d’accidents de trànsit a la ciutat".

"La seguretat viària és un compromís que ha d’adquirir tota la ciutadania i fer realitat el projecte Visió Zero per a la reducció de morts i ferits en accidents de trànsit", ha recordat l’Ajuntament.