la batalla de barcelona

Barcelona en Comú denuncia l'aparició d'uns pamflets contra la investidura de Colau

Els comuns lamenten que "no es respectin els processos democràtics interns"

zentauroepp48628323 folleto190614142356

Barcelona en Comú ha denunciat aquest divendres a Twitter l’aparició de "milers de pamflets" repartits per la capital catalana contraris a la investidura d’Ada Colau com a alcaldessa. Els comuns han lamentat en un tuit que no "es respectin els processos democràtics interns", amb referència a la consulta a les bases en la qual es pregunta a la militància si prefereixen un pacte amb ERC, amb Maragall d’alcalde, o un acord amb el PSC, amb Colau d’alcaldessa. 

El pamflet, que no està firmat per cap associació, l’encapçala una pregunta: "¿Volem un govern per al progrés o per al poder?". El progrés està representat per una foto en color d’Ernest Maragall i el poder, en una imatge en blanc i negre, pel trio Colau-Valls-Collboni.

El pamflet incorpora un text que diu: "El 26 de maig votem un govern per impulsar polítiques socials i progressistes. No votem Valls, no votem el 155. Els vots de Valls no seran gratuïts. ¿Volem estar a les seves mans? Barcelona necessita un govern valent que planti cara als oligopolis. ¿Això ho podríem fer amb el PSC i els vots de Valls? No volem que Valls governi Barcelona a l’ombra. ¿Colau, alcaldessa a qualsevol preu?"

I finalitza amb el ‘hashtag’ #ConVallsNo.