a través de twitter

Barcelona en Comú denuncia l'aparició de pintades grogues "intimidatòries" a la seva seu

La formació lamenta que s'utilitzi "un símbol antirepressiu" amb "finalitats partidistes"

ERC ha condemnat l'acció i ha lamentat l'ús de "símbols que representen la llibertat i la democràcia"

3e91834d-37bd-4b24-84b7-961b58f51d8f-hd-web / periodico

Barcelona en Comú ha denunciat l’aparició "els dos últims dies" de pintades grogues en forma de llaç a la façana de la seva seu, al carrer Marina, i ha lamentat que "un símbol antirepressiu sigui utilitzat amb finalitats partidistes i intimidatòries". El partit ha difós aquest dilluns unes imatges a través de Twitter i ha assegurat que defensarà "una Barcelona plural que afronta les discrepàncies amb diàleg".

Les pintades coincideixen amb les negociacions per a la investidura del pròxim alcalde de Barcelona, que es disputen la líder de BComú, Ada Colau, i el cap de llistad’ERC,  Ernest Maragall. Colau s’ha postulat per repetir en el càrrec i tant el PSC com l’ex primer ministre francès Manuel Valls s’han mostrat partidaris d’investir-la.

Per la seva banda, ERC ha condemnat les pintades i ha lamentat que els autors hagin utilitzat "símbols que representen la llibertat i la democràcia". "Les diferències polítiques no han de traspassar les línies de debat obert i del contrast de posicions", han remarcat.